torsdag 4. september 2008

Verdensrekord?

Når man sitter på rumpa...i en svart stol...på et beskjedent opplyst rom, hvis tak er husets stue sitt gulv...da er det lett å la tankene vandre (Ikke det at tankene egentlig KAN vandre sånn rent teknisk, men det er greit å kunne gi dem muligheten). Man lar dem gjerne vandre så langt de vil, og vil kanskje at de gjør akkurat det også. Men tanker i sosialt kuede hjerner, er gjerne sosialt kuede tanker, og derfor vandrer tankene kanskje ikke så langt hjemmefra som tankenes innehaver skulle ønske. De fleste tanker rusler antageligvis heller innom banale temaer som håndvask eller frokostblanding før de utsetter seg selv for de virkelig store fysiske påkjennelsene (les: filosofi, religion etc.). 

Men noen ganger beiter selv det intellektuelt uintelligente hodets geiter på De Store Spørsmåls sæter, og da må vakthavende gjeter forte seg å skrive ned eventuelt glupe tanker før de slipper unna via metaforens bakdører. En blogg er et ideelt sted for slike skriblerier.

At dette kanskje er en av verdens minst leste blogger, er egentlig en dyd i seg selv. Men at det er en av verdens minst leste INNHOLDSLØSE blogger, burde egentlig kvalifisere til navn og nummer oppført i både den ene og den andre rekordboken.

Slå den.

Ingen kommentarer: